Τα προγράμματα 4Μ  είναι εγκεκριμένα για τα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” στο πλαίσιο της δράσης “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”.  Περισσότερες Πληροφορίες

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Εργα που πραγματοποιήθηκαν με το Λογισμικό 4Μ

Στην Ελλάδα η μεγάλη πλειοψηφία των Η/Μ Εγκαταστάσεων σε κτίρια οποιασδήποτε κλίμακας και καθ όλη τη διάρκεια των τελευταίων 35 ετών έχει μελετηθεί με το Λογισμικό 4Μ.

Όμως η αναγνωρισιμότητα του Λογισμικού 4Μ δεν περιορίζεται στα Ελληνικά σύνορα. Από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί με τα Προγράμματα 4Μ πολλές χιλιάδες έργα και στο Εξωτερικό, γεγονός που επιβεβαιώνει την ύψιστη ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας.

 

AL RAYYAN COMPLEX, SHARJAH, UAE

FINE-MEP was used among others for the design of the Building Services Installations of the Al Rayyan Complex in Sharjah, UAE, successfully completed by TERNA recently. The Complex has a total area of ​​250,000 m² and consists of a seven-storey shopping center, three towers with a total of 41 floors each and two underground parkings.

 

AL MADINA A’ZARQA Apartments, BLUE CITY, Muscat – Oman

FineMEP – Building Services Design: Airducts & Air-conditioning piping systems

 

ANANTARA Resort Hotel Group, Al Madina A’Zarqua, Blue City, Muscat – Oman

FineMEP Housing & Residential Facilities, Building Services Design of Airducts & Air-conditioning piping systems

4Μ CAD & BIM SOFTWARE
Το Κορυφαίο Τεχνικό Λογισμικό

Building Information Modeling

1

Υψηλές Επιδόσεις

Nέα γενιά προγραμμάτων BIM με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές μηχανικής κώδικα (software engineering) και με την ισχύ των 64bit, αξιοποιώντας τα πιό σύγχρονα εργαλεία (ODA/Teigha & ITC)

2

Σταθερότητα – Αξιοπιστία

Κύριο χαρακτηριστικό του Τεχνικού Λογισμικού 4Μ είναι η σταθερότητα των εφαρμογών καθώς και η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων τους.

3

Άμεση υποστήριξη

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο after sales support. Το τμήμα Υποστήριξης στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με υψηλό επίπεδο κατάρτισης, που ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε απορία και εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών 4Μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας