Η Digital Engineering δεσμεύεται να καταστήσει τον ιστότοπο προσβάσιμο στο ευρύτερο δυνατό κοινό, ανεξάρτητα από την τεχνολογία ή τη φυσική ικανότητα.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε άτομα με ειδικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με προβλήματα όρασης, ακοής, γνωστικής και κινητικής λειτουργίας.

Για τον σκοπό αυτό, εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση της συνολικής χρηστικότητας του ιστότοπου, χρησιμοποιώντας κριτήρια επιτυχίας των Οδηγιών Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG) 2.0, Επίπεδο ΑΑ.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή υποδείξεις σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΣΤΟ www.digital-engineering.gr

Έχουμε προσαρμόσει όλες τις λειτουργίες στο www.digital-engineering.gr, για να σας βοηθήσουμε κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο.

Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα που σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε.

Τα χρώματα του προσκηνίου και του φόντου δημιουργούν αντιθέσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο, με το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου να εμφανίζεται μαύρο σε λευκό φόντο. Επίσης, οι πληροφορίες δεν μεταφέρονται ποτέ μόνο με χρώμα.

Όλες οι λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν, χωρίς την ανάγκη χρήσης μιας συσκευής κατάδειξης.

Παράβλεψη συνδέσμων στο επάνω μέρος της σελίδας που σας βοηθά να περιηγηθείτε στα πιο σημαντικά τμήματα της σελίδας.

Όλες οι εικόνες (και οι εικόνες κειμένου) έχουν παρόμοια εναλλακτικά κείμενα, είτε στο χαρακτηριστικό alt είτε στο κείμενο πάνω ή κάτω (για σύνθετες εικόνες). Οι αποκλειστικά διακοσμητικές εικόνες έχουν άδεια χαρακτηριστικά alt.

Τα ονόματα των συνδέσμων είναι μοναδικά και έχουν νόημα εκτός συγκειμένου. Όταν ένας σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυρο/καρτέλα ή οδηγεί σε διαφορετική μορφή αρχείου (PDF, ήχου/βίντεο κ.λπ.), προστίθεται κατάλληλη υπόδειξη στο κείμενο του συνδέσμου

Ο χρήστης του προγράμματος ανάγνωσης οθόνης ενημερώνεται μετά από κάθε ενέργεια.