Η Digital Engineering με μια ματιά

Στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου των μηχανικών.

Η Digital Engineering είναι μια νέα επιχείρηση που αποτελείται από πολύ έμπειρα στελέχη και έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει, αποτελώντας το πρώτο One Stop Shop μηχανικών στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε την κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής στον κλάδο των μηχανικών. Τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία, πιο ραγδαία από ποτέ, αλλάζει κάθε έκφανση της ζωής σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, εξελισσόμαστε δυναμικά, επιδιώκωντας να συμβάλλουμε στην επιτάχυνση της πορείας του κλάδου των Ελλήνων Μηχανικών προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Σήμερα η Digital Engineering

  • Είναι το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο στην Θεσσαλονίκη της κορυφαίας Εταιρείας Τεχνικού Λογισμικού , παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης και υποστήριξης.
  • Συνεργαζόμαστε με δεκάδες διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις για την επιχειρηματική αγορά.
  • Αναπτυσσόμαστε δυναμικά παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στα Επιδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ και παρέχουμε την δυνατότητα υποβολής φακέλου, σύνταξης οικονομικών προσφορών και κυρίως την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού της επιλογής σας.
  • Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση ψηφιακής υπογραφής σε μηχανικούς.

To Όραμά μας

Να διατηρήσουμε την ηγετική θέση του Τεχνικού Λογισμικού 4Μ στην Ελλάδα και να δώσουμε νέα δυναμική στην προώθηση και υποστήριξη του.

Να εδραιωθούμε στον τομέα ICT και να δημιουργήσουμε αξία στο νέο διασυνδεδεμένο κόσμο, μέσω της διάθεσης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η αποστολή μας

Να επιταχύνουμε την πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου των Ελλήνων μηχανικών, μέσω των συνεργασιών μας, τη συνεπή στρατηγική μας με έμφαση στην καινοτομία, τη συνεχή επένδυσή μας σε τεχνογνωσία, τους ανθρώπους και την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία.