Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους:

Από το web

Στη σελίδα μας www.digital-engineering.gr μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.

Μέσω τηλεφώνου

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 2310 76 76 71, Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Μέσω Email

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και το είδος των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας email στο info@digital-e.gr

Σημειώσεις:

Για τιμολόγια με μειωμένο φπα η παράδοση πρέπει να γίνεται στην αντίστοιχη περιοχή.

Τα προϊόντα θα τα λάβετε το συντομότερο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης.

Για να εκδοθεί τιμολόγιο απαραίτητα στοιχεία είναι η επωνυμία, η δραστηριότητα, το ΑΦΜ καθώς και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει η επιχείρηση σας.

Τα προϊόντα θα δεσμεύονται για εσάς εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή.  Μια παραγγελία θα μένει δεσμευμένη για 7 ημέρες.

Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή (εφόσον έχετε επιλέξει κατάθεση/κάρτα) ή δεν έχει γίνει παραλαβή από το κατάστημα (εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα) τότε η παραγγελία θα διαγράφεται αυτόματα.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας

στο 2310 76 76 71, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας