Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Έχεις VOUCHER επιδότησης 90%; Κάνε τώρα ένα ακόμη βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σου!

Επένδυσε σωστά την επιδότηση και μεγιστοποιήστε την αξία της, με την εγγύηση που σου προσφέρουν οι πρωτοποριακές λύσεις της Κορυφαίας Εταιρείας Τεχνικού Λογισμικού 𝟰𝗠!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Στις στήλες VOUCHER ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 και VOUCHER KATHΓΟΡΙΕΣ 2,3,4 εμφανίζεται το επιδοτούμενο ποσό για το οποίο θα πρέπει να

Στις στήλες ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 και ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 2,3,4 εμφανίζεται το ποσό συμμετοχής σας στη συγκεκριμένη δράση.

Οι ανωτέρω προτάσεις είναι μερικές από αυτές που μπορούν να επιδοτηθούν από το Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε, συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας. Σύντομα, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με σκοπό να σας ενημερώσει σχετικά με το αίτημά σας.

    (Στην Digital Engineering σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και με αφορμή την εφαρμογή από 25-05-2018 του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων. Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθούμε)